Οκτώβριος 2013

Εναλακτική τρόποι γνωριμίας

Λοιπόν με λένε Κική και έχω θέμα με το να γνωρίσω νέο κόσμο. Γενικά δεν είμαι κλειστός άνθρωπος ίσα-ίσα θα έλεγα ότι είμαι αρκετά κοινωνική, θα μου πεις πως δεν μπορείς να γνωρίσεις κόσμο? Επειδή γενικά στις φιλίες μου είμαι πολύ επιλεκτική δεν έχω τεράστιο κοινωνικό κύκλο και έτσι οι επιλογές μου αμέσως μειώνονται κατά πολύ, επίσης δεν μπορώ τους ανθρώπους που αμέσως σου την πέφτουν, δεν είμαι αυτού του στυλ και έτσι ακυρώνω πολλούς που θα έρθουν και θα μουν πουν αυτά τα χαζόλογα για να με ρίξουν.

Διακίνηση χασις και λαθραίου καπνού

Στο σπίτι ενός 36χρονου βρήκε η αστυνομία με την βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων 975 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν 4,2 γραμμάρια κάνναβης ένα κουτί με καπνό βάρους 1 κιλού και 235 γραμμαρίων και 120 πακέτα τσιγάρα χωρίς την ταινία ασφαλείας.

Ένα κλικ και όλα αλλάζουν

Πείτε το αφέλεια, αλλά ακόμα και οι άνδρες πιστεύουν στους μεγάλους έρωτες. Με λένε Βαγγέλη και είμαι 32 χρονών και έψαχνα πάντα την ιδανική γυναίκα.Εντάξει όχι για γάμο, αλλά για να περνάμε καλά! Έχω βγει με πολλές γυναίκες παράπονο δεν έχω αλλά η κάθε μία με το μακρύ και το κοντό της. Η μία ήθελε γάμους στους 3 μήνες κι η άλλη σηκώθηκε και πήγε στο Παρίσι χωρίς να πει κουβέντα και τι άλλο να πω... Μου έχουν τύχει πολλά και είχα ψιλοαπογοητευτεί αλλά δεν το έβαλα κάτω.

Έκρηξη ηφαιστείου

Στο όρος Αίτνα το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης έγινε έκρηξη πετάγοντας την λάβα του στον αέρα και πάνω από τον ουρανό της Σικελίας δημιουργήθηκε ένα σύννεφο ηφαιστειακής τέφρας.

Σπάστε την ρουτίνα της καθημερινότητας

Εντάξει,το έχεις καταλάβει ότι κάθε μέρα κάνεις την ίδια διαδρομή?Σε έχει φάει η ρουτίνα και η μιζέρια. Μην φοβάσαι δεν συμβαίνει μόνο σε εσένα,συμβαίνει πλέον στους περισσότερους. Πόσο όμως μπορείς να αντέξεις αυτή τη μοναξιά? Βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι αυτό πρέπει να αλλάξει αλλά δεν έχεις καταφέρει ακόμα να βρεις τον τρόπο.

Τι λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος για παιδια

Ο Φώτης θέλει πάρα πολύ ένα παιδί στην ζωή του και δεν έχει αποκλείσει το γεγονός κάποια στιγμή να αποκτήσει ένα.Τα λόγια του ήταν αν είναι να'ρθει θα'ρθει και ότι ο ίδιος παραμένει δραστήριος παρά τα χρόνια του και μετά έβαλε τα γέλια

Σελίδες