Σοκ στη Τρίπολη με άγριο ξυλοδαρμό νεαρής γυναίκας.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Τρίπολης ο άγριος ξυλοδαρμός που υπέστη μία 28χρονη γυναίκα, απο τα χέρια του πρώην συζύγου της.

Η 28χρονη γυναίκα παρουσιάστηκε αιμόφυρτη στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης για να καταγγείλει το γεγονός. Την προηγούμενη μέρα το βράδυ, ο πρώην σύζυγος της, αποφάσισε να την επισκεφτεί το διαμέρισμα όπου διαμένει η ίδια. Λίγα λεπτά μετά απο την είσοδο του πρώην άντρα της στο σπίτι, άρχισαν να λογομαχούν.

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε πολύ έντονο ύφος, μέχρι που ο εξαγριωμένος πρώην σύζυγος αρπάξε ένα ξύλο απο το τζάκι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα και την χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι και τα πλευρά, αφήνοντας την χωρίς τις αισθήσεις της στο πάτωμα και μετά αποχώρησε, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Όταν η γυναίκα επανέκτησε τις ασθήσεις της και συνειδητοποίησε τί ακριβώς είχε γίνει, μάζεψε όσο κουράγιο της είχε απομείνει και πήγε στο τμήμα να κάνει καταγγελία. Η εικόνα της σόκαρε τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τους γιατρούς που την παρακολοθούν, μιάς και η άτυχη 28χρονη κατέληξε να έχει αρκετά κατάγματα και ένα μεγάλο τραύμα στο κεφάλι.

Tags: